Πολιτική Αλλαγών / Επιστροφών

  • Πρέπει να πληρώσω για να επιστρέψω κάποιο είδος;


 Σε περίπτωση αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πρώτη επιστροφή προιόντος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ χρησιμοποιώντας τους τρόπους επιστροφής που διαθέτουμε.

  • Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα είδος;


- Στα καταστήματα: Ο ευκολότερος τρόπος για να επιστρέψετε ένα είδος είναι να το παραδώσετε σε ένα από τα καταστήματα μας.

- Αποστολή με courier: Στην προσπάθειά μας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι αλλαγές προϊόντων γίνονται χέρι με χέρι. Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά ή γραπτώς μέσω email για τα προϊόντα που θέλετε να λάβετε και τα προϊόντα που θέλετε να αντικαταστήσετε. Εμείς θα στείλουμε εκ νέου το δέμα με τα νέα προϊόντα και την ώρα που θα το παραλάβετε στην πόρτα σας ή στο κοντινότερο κατάστημα κούριερ της περιοχής σας θα πρέπει να παραδώσετε το δέμα με τα προϊόντα που επιστρέφετε.


Σε περίπτωση υπαναχώρησης: Μπορείτε να αποστείλετε το προϊόν στη διεύθυνση POP-AIR, Αρτέμιδος 16, Μεταμόρφωση 14452. Εάν χρησιμοποιήσετε ELTA COURIER και μόνο, μπορείτε να ζητήσετε χρέωση παραλήπτη ώστε να έχετε την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση των μεταφορικών. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής της εκάστοτε εταιρείας που επιλέγετε. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην παραλάβουμε το δέμα εάν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.  

* Τα είδη πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και στην αποστολή να περιλαμβάνεται η απόδειξη και το έντυπο υπαναχώρησης το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ. Επιστροφές μαγιο, κολάν, εσωρούχων δεν γίνονται δεκτές για  λόγους υγειινής. 


  • Πόσο χρόνο έχω στη διάθεσή μου για να επιστρέψω ένα είδος;


Όλες οι επιστροφές πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του είδους.  • Πώς θα μου επιστραφούν τα χρήματα;


Αφού εγκριθεί η επιστροφή, θα λάβετε πίσω τα χρήματά σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.


  • Πότε θα μου επιστραφούν τα χρήματα;


Αφού εγκριθεί η επιστροφή (τα είδη πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και οι εσωτερικές ετικέτες πρέπει να είναι άθικτες), εντός 14 ημερών η εταιρεία θα δρομολογήσει την επιστροφή. Ο χρόνος πίστωσης του ποσού εξαρτάται απο την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται ο πελάτηςθα λάβετε ένα e-mail που θα επιβεβαιώνει ότι το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός μερικών ημερών.


  • Τι πρέπει να κάνω εάν το ποσό επιστροφής είναι λανθασμένο;


 Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και θα επιλύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.
** Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές που στάλθηκαν ή κοινοποιήθηκαν μετά από την προθεσμία επιστροφής ή τις επιστροφές ειδών που δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία ήταν όταν παραλήφθηκαν

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


Παρέχεται η δυνατότητα  αντικατάστασης ενός προϊόντος που αγοράσατε ή λάβατε ως δώρο, με κάποιο άλλο προϊόν από τα καταστήματά μας. Οι αλλαγές γίνονται δεκτές όλες τις ημέρες της εβδομάδας, εντός 2 εβδομάδων από την ημερομηνία αγοράς. Σε περίπτωση προσωπικής αγοράς, θα πρέπει να έχετε μαζί σας οπωσδήποτε το σχετικό παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο). Άν πρόκειται για δώρο είναι απαραίτητη η κάρτα αλλαγής. Το προς επιστροφή προϊόν θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, και να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που το παραλάβατε, τόσο το ίδιο όσο και οι ειδικές σημάνσεις του (καρτελάκια). Σε αντίθετη περίπτωση το προς επιστροφή προϊόν δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Σε κάθε περίπτωση η τιμή του επιστρεφόμενου προϊόντος είναι η τιμή λιανικής κατά την ημερομηνία της αλλαγής (τρέχουσα τιμή λιανικής). Στα εσώρουχα, για λόγους υγιεινής δεν πραγματοποιούνται αλλαγές.
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας & θα λαμβάνετε τις προσφορές και ενημερώσεις!

* E-mail:

* Όνομα:

* Επώνυμο:

Τηλέφωνο:

Διεύθυνση: